57new

Регионални

Празничен концерт посветен на празника Курбан Байрам се проведе в община Стамболово

В киносалона на Община Стамболово се състоя вълнуващ празничен концерт, посветен на празника Курбан Байрам, с участието на талантливите деца от детската градина "Звездичка" и нейните бази.6
 
Събитието започна с церемония, по време на която децата от ДГ "Звездичка" представиха традиционни песни и танци, свързани с Курбан Байрам. С изключителна енергия и радост, те представиха богатството на културата и традициите на този светъл празник.
4
Малките изпълнители бяха облечени в традиционни народни носии, които олицетворяваха красотата на тяхната наследствена култура. Ръчно изработени украшения и ярки цветове допълваха визията им, създавайки вълнуваща и красива сцена.
Родители, учители и местни жители се събраха, за да насладят сетивата си на изключително разнообразие от представления. Вълнуващата атмосфера на събитието привличаше всяко око и всяко сърце.
8
Сред гостите на събитието присъстваше и кметът на община Стамболово, г-н Аднан Йълдъз, който изрази своята гордост от представянето на децата и подчерта значимостта на толерантността и разбирателството между различните култури и религии.
Ръководителите бяха изключително горди с представянето на своите деца. Те подчертаха значимостта на подобни събития, които събират общността и споделят богатството на различните култури и традиции.
9
 
Зрителите изразиха своето възхищение и аплодисменти на малките изпълнители, доказвайки, че тяхната магия докосва сърцата на всички присъстващи.
Накрая кметът Йълдъз подари торбички със сладки и лакомства, на малките малчугани.
3

Печат Е-мейл

footerimage21

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност