57new

Регионални

Халил Летифов: Младите хора са най-ценният капитал на България

Най-ценният капитал на България са хората. Това заяви зам.-председателят на ДПС и на Парламентарната група на Движението Халил Летифов по време на тържествената церемония „10 причина да се гордея с моята Стара Загора”, която „Стандарт” организира в Града на липите.

Събитието е част от националната кампания „Моят град – 10 причини за гордост”, която показва преобразяването на градовете и отличава младите им таланти, които са повод за гордост както на своите родни места, така и на цяла България.

Стара Загора освен на мен е дала много и на цяла България, каза Халил Летифов, който е народен представител от региона. Най-ценният капитал са хората, още повече младото поколение, което ние отглеждаме старателно, каза депутатът от ДПС. Младите се справят повече от добре. Те трябва да подобрят качеството на политиката и на всички сфери от живота, категоричен бе той.

Освен да се гордеем със Стара Загора, друго не можем да правим, каза Летифов. Той връчи специалната награда на Радослав Балкански, ученик от IX клас на Профилираната природо-математическа гимназия „Гео Милев“ за изключителните му постижения в науката и завоюваните медали от национални и международни състезания по математика. Радослав е член на „Академия по математика“ при Център за подкрепа за личностно развитие – Стара Загора.

България се гордее с красивите си умове, които я прославят по международни състезания и олимпиади. Вие сте един от тях, каза Летифов на Радослав Балкански и му пожела нови успехи в науката.

Тази награда е чест. Стара Загора за мен е възможност за развитие, каза деветокласникът. Той благодари на преподавателите си в гимназията и на Любомир Любенов, който ръководи Академията по математика. Те ми помагат, за да имам успехи, каза Радослав. Както и да се развие животът ми, където и да е кариерата ми, Стара Загора винаги ще бъда част от мен и ще помагам за развитието й, каза ученикът.

Печат Е-мейл

footerimage21

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност