Народно събрание

Мустафа Карадайъ на 15 септември: Знанието е най-големият капитал на нацията

Грамотността и знанието правят човека свободен. Знанието е път към мъдростта и е най-големият капитал на нацията. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в специален поздрав към учениците, учителите и родителите за 15 септември.

Ето целия пост на Мустафа Карадайъ във Фейсбук:

Скъпи ученици, учители, родители!

Днес е първият ден и той е първи ден по пътя към знанието за първокласниците. Днес е празник за всички, защото училището оставя трайна следа в живота на всеки и е началото по пътя към знанието. Този ден по особен начин свързва всички и, независимо дали си още в училище или не, трепетът, смисълът и важността на 15 септември винаги остават в сърцето.

Скъпи ученици, никога не забравяйте, че училището не е просто сграда, то е цял един свят. Свят, в който получавате най-голямото богатство – знанието, развивате мечтите си, печелите приятели. Не забравяйте, че вашите учители ви обичат и искат да научите много, те искат никога да не спирате да учите. Затова бъдете усърдни и уважавайте своите учители!

Уважаеми учители, продължавайте да бъдете все така всеотдайни приятели, будители, вдъхновители, мечтатели. Бъдете горди с професията си, защото без нея не би имало бъдеще.

Грамотността и знанието правят човека свободен.

Знанието е път към мъдростта и е най-големият капитал на нацията.

Вярвам, че всички ние, семейството, училището, държавни органи и обществени организации, всички граждани, ще направим така, че децата ни да се чувстват сигурни и успешни. Нека да търсим силните им страни, да ги подкрепяме, да им даваме увереност, че могат и че всичко, което научават, ще им помогне в живота, за да вървят през него достойни и щастливи, да изграждат бъдещето, за което всички мечтаем.

На добър час!

Бъдете здрави!

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност