Народно събрание

Делегацията на ДПС в ЕП организира конференция за пълната интеграция на България в ЕС

  • Двама представители на Европейската комисия ще приветстват гостите

На 18 септември (понеделник) от 10:30 часа в София Хотел Балкан ще се проведе конференцията “Все по-близък Съюз - приносът на България за пълна европейска интеграция”.

форум ДПС

Събитието предлага открита и интерактивна дискусия между българските граждани и членовете на ЕП от "Обнови Европа“, сред които е и зам.-председателят на групата Малик Азмани. 

Участие в конференцията ще вземат и двама представители на Европейската комисия – вицепрезидентът на ЕК Вера Йоурова и комисарят по управление на кризи – Янез Ленарчич.

По-малко от година преди важните европейски избори през 2024г., конференцията дава възможност на гражданите да споделят своята гледна точка и идеи за сближаване на политиките, инструментите и възможностите на Съюза за устойчиво бъдеще. Целта е по-близък обмен и намаляване дистанцията между гражданите и европейските институции.

Достъпът за журналисти по време на конференцията е свободен, а регистрацията се извършва на място с начален час 10.00ч. или онлайн тук: https://www.eventbrite.com/e/ever-closer-union-tickets-709780762367?aff=oddtdtcreator

форум ДПС1

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност