Събития

Небие Кабак: Младите се гордеем с мисията на ДПС

ДПС работи за развитието и утвърждаването на демократичните ценности в България и ние младите се гордеем, че имаме възможността да бъдем продължение на тази мисия - да отстояваме правата и свободите на всеки един български гражданин! Това заяви най-младият народен представител от ДПС Небие Кабак в поздравлението си по повод 32-я рожден ден на Движението. Ето какво каза тя:

Поздравявам всички членове и симпатизанти, както и всички партийни структури по случай 32 години от създаването на Движение за права и свободи!

Партия, която преди всичко е емблема на либерализма в България. През всички тези години ДПС остана вярна на своите ценности и принципи, достойно посреща и отговори на всяко едно предизвикателство.

ДПС продължава да работи за развитието и утвърждаването на демократичните ценности в България и ние младите се гордеем, че имаме възможността да бъдем продължение на на тази мисия - да отстояваме правата и свободите на всеки един български гражданин!

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност