Събития

Сезгин Мехмед: Промяната започна преди 32 години. Днес нейни носители са подготвените и активни млади хора

Промяната започна преди 32 години. Днес има нужда от надграждане на постигнатото. Има нужда от приемственост на поколенията за преодоляването на кризите. А носителите на промяната могат да бъдат подготвените и активни млади хора. Това заяви лидерът на младежкото ДПС Сезгин Мехмед по повод 32-я рожден ден на ДПС. Ето неговия поздрав:

Уважаеми приятели, съмишленици, младежи!

Уважаеми депесари!

Днес, нашата партия навършва 32 години, солидна политическа възраст от гледна точка на динамиката на времето и процесите в нашата Родина.

ДПС съумя да отстои своите принципи и виждания в най-трудните моменти за страната, да бъде онзи глас на разума, който тласна България в правилната посока на развитие, независимо от политическата конюнктура.

Днес различни политически играчи внушават, че промяната започва от тях.

Промяната започна преди 32 години. Но днес, няма нужда от революция, днес има нужда от надграждане на постигнатото. Има нужда от приемственост на поколенията за преодоляването на кризите. А носителите на промяната могат да бъдат подготвените и активни млади хора.

Благодарение на основателя на ДПС д-р Ахмед Доган, на партийните доайени и онези, които участваха в борбата за правата и свободите, в борбата за името, в борбата за демокрацията, ние, младите хора в ДПС, черпим силата си от исторически доказан стоицизъм, далновидност и непримиримост пред неправдата.

Скъпи депесари и приятели, бъдете здрави и щастливи!

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност