Събития

Юнал Лютфи: ДПС се превърна в неотменим фактор в изграждането и утвърждаването на демократичните процеси в България

Под мъдрото и прозорливо ръководство на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган, ДПС се превърна в неотменим фактор в изграждането и утвърждаването на демократичните процеси в България. Това заяви Юнал Лютфи в поздрава си към депесарите за 32-я рожден ден на Движението. Ето неговите послания:

Скъпи приятели,

Днес отбелязваме 32-та годишнина от основаването на ДПС. Всички членове и симпатизанти на ДПС посрещаме този ден с радост и вълнение.

Нека не забравяме, че ДПС бе заченато във времената на етнорелигиозната асимилация на турците и мюсюлманите в България.

Нека помним, че темелите на нашето Движение са обагрени с кръвта на жертвите, загинали през т. нар. „възродителен процес“.

Скъпи приятели,

Под мъдрото и прозорливо ръководство на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган, ДПС се превърна в неотменим фактор в изграждането и утвърждаването на демократичните процеси в България.

В резултат на политиката на приемственост в партията,  днес сме свидетели, как ДПС под ръководството на новата генерация депесари, успешно продължава да отстоява основните ценности на демокрацията – защита на правата и свободите на българските граждани, върховенство на закона и свобода на словото.

Защото без тези ценности реална демокрация не може да има.

Честит празник скъпи приятели!

С уважение,

Юнал Лютфи

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност