slogan21

Събития

Мустафа Карадайъ: Предстоящите избори трябва да донесат стабилност в държавата

“Предстои да произведем едни важни избори, чиито резултат да бъде стабилност в държавата.” Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти след регистрирането на партията в ЦИК за предстоящите парламентарни избори. 

„Пред нас стоят едни важни избори с оглед на многото кризи, които ги има в страната – здравна, социална, икономическа, пандемична, политическа. Няма как да бъде друга заявката, освен че отиваме на едни избори, които да произведат необходимото, за да има стабилност в страната. На 4-ти април бяха едни нужни избори. направи се една голяма крачка в посока на възстановяване на демокрация и рестарт на държавността. Беше само една крачка. Предстои да произведем едни важни избори, чиито резултат да бъде стабилност в държавата", коментира още той.

Карадайъ припомни, че ЦС на ДПС има решение за "минимални корекции в листите с цел  максимални резултати".

„Аз бих коментирал факти. Аз от доста време съм участвал в избори и обикновено преди избори има много теми, които се отварят в различни посоки, които след като минат изборите фактическата картина казва друго. В конкретния случай не искам да правя внушения. Просто не разполагаме с факти", каза той относно скандала с подслушването на български политици.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност