slogan21

Събития

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ отправи поздрав по повод Деня на храбростта

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и зам-председателят на партията Йордан Цонев, както и зам.-председателят на НС Мукаддес Налбант присъстваха на тържествения водосвет на бойните знамена по повод празника на Българската армия - 6-ти май. От името на Движението за права и свободи беше поднесен венец пред паметника на незнайния воин.

"Честит празник! Честит празник и на г-н Борисов, и на цялата ЦИК, на всички български граждани ! Нека да празнуваме. С лични прищевки мисля, че държавата няма да пропадна. Държавата ще я пребъде. Честит празник!" Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, след военния парад в София, коментирайки сутрешния брифинг на премиера в оставка.

 По-късно Карадайъ публикува и в своята фейсбук страница  поздравление за празника:

Поздравявам по случай 6 май – Гергьовден и Хъдърлез, Ден на храбростта и празника на българската армия, Ден на земеделците и скотовъдите.
Пожелавам на всички ни много здраве, благоденствие, добруване и берекет.
Свети Георги е почитан от много народи и етноси. Той олицетворява силата и победата на доброто над злото. Нека Победоносецът ни дари със сила и надежда за справяне с новите предизвикателства. Поздравявам ви и с празника Хъдърлез, символизиращ обновяващата се пририрода и новия живот на растенията и плодоносните дръвчета. Нека този светъл празник да донесе във всеки дом здраве, плодородие и берекет!
Нека всички, празнуващи своя имен ден на 6 май да бъдат честити и с гордост да носят името си!
Честит празник!

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност