slogan21

Събития

Световната либерална общност поздравява ДПС с добрия изборен резултат

 д-р Хакима Ел Хаите - председател на Либералния интернационал 
Поздравления, Мустафа Карадайъ!
Присъединете се към поздравленията от глобалното семейство на либералите, за да поздравим ДПС, като част от него, за техния успех на изборите. Те увеличиха вота за ДПС до 10,5%, спечелвайки още 4 мандата в Българския парламент и правейки либералите един от победителите на изборите.
 
 
Ханс ван Баален - председател на партия АЛДЕ
Поздравления за ДПС в България - партията член на АЛДЕ и лидерът й Мустафа Карадайъ за успеха на парламентарните избори. Очакваме с нетърпение работата с вас за укрепване на либерализма и допринасяне за положителна промяна в страната.
Баален 1
 
Дачиян Чолош - председател на група “Обнови Европа” в ЕП
Поздравления за ДПС и Мустафа Карадайъ за добрите резултати на парламентарните избори в България и спечелените допълнителни четири мандата.  Нуждаем се от силна, реформирана България в сърцето на европейското семейство.
Чолош
 
Роман Якич - председател на либералната мрежа на Югоизточна Европа (ЛИБСЕН)
 
От името на ЛИБСЕН искам да поздравя ДПС и Мустафа Карадайъ за резултата от 10,5 % от гласовете и 4-те допълнителни мандата в Българския парламент, в сравнение с предходните избори. Това е успех за кампанията на ДПС, изпълнена с проевропейски послания.
 
Якич
 
Антоанета Асенова - президент на европейските млади либерали (ЛАЙМЕК)
 
От името на ЛАЙМЕК поздравявам ДПС за изборния резултат и за избраните либерални млади представители в Народното събрание на България.
Антоанета

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност