Събития

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ гласува в Кърджали за ПИ`21

"Гласувах за рестарт на държавността, възстановяване на нормалността в политиката и възстановяване на демокрацията в България. Гласувах за ускореното икономическо развитие в България." това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ след като упражни правото си на глас в  СУ "П. Р. Славейков" в гр. Кърджали.

"Надяваме се при машинното гласуване да няма онези проблеми, които имаше през 2019г. Процесът, който беше в подготовката на машинното гласуване - следяхме от дистанция,имаше ред организационни проблеми и се надявам изборния ден да приключи без проблеми.", добави лидерът Карадайъ.

 На въпрос относно броя секциите в чужбина Карадайъ отговори „ДПС има  гласоподаватели и в Турция, и в САЩ, Канада, Великобритания, но ограничаването на правата на българските граждани е проблем. Когато някой си поставя за цел, че ще ограничи избирателите на ДПС и ще нарушава Конституцията,  това не е ограничаване на  избирателите на ДПС. Това е ограничаване правата на българските граждани.“, бе категоричен Мустафа Карадайъ.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност