Събития

Мустафа Карадайъ на националния празник: Моментът е преломен за страната, решението е на гражданите!

Имаме нужда от обединителен патриотизъм, но не и от национализъм. Това каза пред журналисти председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, след церемонията по издигане на националния флаг по повод 3-ти март.
"Честит празник на всички българи и на цяла България. На този ден може би всички ние трябва да си дадем една равносметка да направим за ситуацията и състоянието на страната, защото предстоят ни много важни решения, които трябва да вземем всички ние като български граждани. Призивът ми е да изходим от обединението, защото имаме нужда от обединение, имаме нужда от патриотизъм, обединителен патриотизъм, но не и национализъм", заяви Карадайъ.
Той призова тези 143 години като лента да ни минат през съзнанието и да дадем оценка на състоянието, в което се намираме. "Преломен е моментът. Имаме важни решения да взимаме за страната, но това зависи от всеки български гражданин", заяви още Карадайъ.
 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност