slogan21

Събития

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ поздрави новоизбрания премиер на Естония

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ поздрави новоизбрания премиер на Естония Кая Калас. Тя е председател на Естонската реформистка партия, която е част от Алианса на либералите и демократите за Европа (АЛДЕ). В поздравителното писмо лидерът на ДПС пожелава на Кая Калас да ръководи Естония към по-светло, проспериращо и либерално бъдеще и убедено заявява, че двете партии ще продължат да се подкрепят, стъпвайки на уважението и споделената през годините работа с евродепутатите от ДПС.
 
Ето и целият текст на поздравителния адрес:
 
Скъпа Кая,
Моля приеми най-искрените ми пожелания относно формирането на правителство на Естония като председател на Реформаторската партия. Прекрасна новина е, че правителството на Естония е вече изцяло либерално. Желая ти всичко най-добро в ръководенето на държавата към по-светло, проспериращо и либерално бъдеще и нямам съмнение, че нашите партии ще продължат да се подкрепят, стъпвайки върху уважението и споделената през годините работа с нашите евродепутати от ДПС. Късмет в новото начинание!
 
С уважение,
Мустафа Карадайъ
Председател на ДПС

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност