Събития

Мустафа Карадайъ: ДПС настоява за оставки на правителство и президент и експертно правителство. Само така ще се гарантират честни избори и доверие в изборните резултати!

Публикувано: .

За оставка на правителството и президента Румен Радев, за съставяне на експертно правителство, което да гарантира честни, свободни и демократични избори призова във Фейсбук-профила си председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по повод годишнината от 10-ти ноември 1989 г.

Ето и пълният текст на публикацията:

"Днес, повече от 30 години от 10 ноември 1989 г., когато беше дадено началото на политическите промени в България, с удовлетворение можем да отбележим заслугите на ДПС за победата на демокрацията и гарантиране на мирния преход в страната. Уникалната формула Български етнически модел, чийто създател е д-р Ахмед Доган, респектира и днес. Този модел поставя високи отговорности пред нашата партия. ДПС остана отговорна партия, независимо от политическите и икономическите реалности през годините, за установяване на демокрацията, плурализма и пазарната икономика. ДПС има активна и значима роля за определяне и запазване на евроатлантическата ориентация на страната. Днешната реалност с наблюдавания разпад на държавността, криза в управлението, застрашаване на демокрацията, ДПС отново е на висотата на своята отговорност в името на мира и на демокрацията, в името на бъдещето на нашите деца. Настояваме за оставка на Румен Радев като президент и проваленото правителство, както и за избор на експертно правителство, което да гарантира честни, свободни и демократични избори. Само така може да се гарантира доверие в изборните резултати."

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност