Събития

Поздравителен адрес от председателя на ДПС Мустафа Карадайъ по повод 22 години от учредяването на Младежко ДПС

От името на ръководството на ДПС и от свое име честитя рождения ден на най-голямата младежка структура - Младежко движение за права и свободи. Отбелязваме празника в условия на безпрецедентна епидемиологична обстановка, тежка политическа и институционална криза. Но за вас това е и време за отчет и оценка на постигнатото през годините. Вярвам, че реализирайки своите права и отговорности в условията на социални и икономически трудности, вие продължавате да увеличавате и разширявате доверието на гражданите. Превръщате активната политика в мост към по-добър живот на хората.
 
Пожелавам ви самочувствието да отстоявате своите принципи и категорични послания, че просперитетът на България е немислим без вас. Вие сте настоящето и бъдещето на България, на Европа и на света. Нека винаги да имате смелостта, дързостта, волята и постоянството за постигане на мечтите си.
 
Честит празник!
 
                                                                                                                       Мустафа Карадайъ
                                                                                                                     Председател на ДПС

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност