slogan21

Събития

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ се срещна с представители на Фондация "Фридрих Науман"

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ проведе работна среща с регионалния директор на Фондация Фридрих Науман за Югоизточна Европа Мартин Коте.
 
Мустафа Карадайъ и Мартин Коте обсъдиха над 20 годишната история и традиция в сътрудничество с либералното семейство и Фондацията.
 
Председателят на ДПС и директорът на Фондация Фридрих Науман обсъдиха също и съвместната работа с Фондация "Фридрих Науман". Лидерът на ДПС каза, че "от години с фондацията се осъществява политическа обучителна дейност на младежите на ДПС. Чрез тези обучения младите биват ангажирани и придобиват ясен поглед към политиката."
 
На срещата присъстваха и зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, членът на ЦОБ Станислав Анастасов, директорът на Фондация Либерална интеграция Биршен Ибрямова, Ивайло Цонев-проектен координатор за България и Северна Македония-Фондация за свободата "Фридрих Науман" и Арет Демирджи-проектен асистент на Фондация "Фридрих Науман" за Югоизточна Европа.
 
 IMG 20201007 WA0001

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност