Събития

ЕВРОДЕПУТЪТ И ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ОБЯВИ КОНКУРС „ТВОЕТО ПОСЛАНИЕ ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ”

Публикувано: .

По повод Международния ден на толерантността - 16 ноември, евродепутът и зам.-председател на ДПС Филиз Хюсменова обяви конкурс „Твоето послание за толерантност”. Основната цел на конкурса е да насърчи толерантността на фона на разпространението на езика на омразата, нарастващата ксенофобия, липсата на толерантност към различните.

В конкурса могат да участват всички желаещи без ограничение на възрастта с текстове в една или повече от следните категории: „Толерантност в политиката“, „Етническа толерантност“, „Нулева толерантност към насилието“. Текстовете трябва да бъдат до 300 знака без интервалите.

Участниците могат да изпращат посланията си до 15 ноември 2018 г. на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., както и на фейсбук профила на Европейския информационен център на Филиз Хюсменова в гр. Добрич - https://www.facebook.com/groups/302925913417981/ . Победителите и наградите в трите категории ще бъдат обявени на 16 ноември 2018 г. на фейсбук профилите на Европейските информационни центрове на евродепутата. Телефон за информация: +359 888 141 953.

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност