Регионални

Небие Кабак връчи наградата "Туристическа община 2022 г." на Ветрино

Ветрино спечели приза Туристическа община на 2022-ра година. Отличието бе връчено на кмета Димитър Димитров от народния представител на ДПС Небие Кабак. Това се случи на официалната церемония по връчването на Седмите годишни награди в туризма, организирани от Министерството на туризма.

За втора поредна година събитието се организира под патронажа на президента на Република България Румен Радев. Сред официалните гости бяха министри, народни представители, посланици, кметове, представители на академичната общност, бизнеса, туристическите организации, медии и др.

Небие Кабак Туризъм1

Сигурна съм, че всички номинирани да дали своя не малък принос в развитието на туризма и заслужават нашето признание, каза Небие Кабак.

Като представител на парламента, част от ПГ на ДПС, за мен е важно ние от законодателната власт да работим в синхрон с изпълнителната власт, с местните власти и с бранша, за да успеем заедно да създадем качествен и още по- конкурентноспособен туристически продукт, подчерта Кабак.

И заяви: "Основната ни цел е да работим в посока развитието на целогодишен туризъм в България".

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност