Регионални

Адв. Гюнер Ахмед: Спиралата от избори спира приемането на законите по Плана за възстановяване и устойчивост

В приемния ден на народния представител от ДПС адв. Гюнер Ахмед в офиса на Движението в гр. Дулово, се проведоха много интересни и ползотворни срещи. Хората питаха и се интересуваха за решенията относно осигуряване на дърва за огрев по населените места, асфалтирането на уличната мрежа в община Дулово, ще успее ли съставът на това Народно събрание да гласува правителство и много други лични и наболели проблеми.

Гюнер Ахмед Срещи1

Народният представител адв. Гюнер Ахмед увери, че внесените от парламентарната група на ДПС законопроекти, в някои от които той лично участва като вносител, са в полза на хората, за преодоляване на настъпилите кризи. Това се отнася особено за Законопроекта за изменение и допълнение на кодекса за социално осигуряване. Вярно е, че редовната наборна военна служба не създава трудово правоотношение, но е била задължение за всички мъже. Ето защо предложението на ДПС е това време да бъде зачетено като „действителен стаж“ като по такъв начин 20% от хората, които имат възможност ще могат да се пенсионират.

Гюнер Ахмед Срещи2

Същият ден в с. Звенимир, община Главиница се проведе Общински преглед на художествената самодейност - турски фолклор, на който народният представител адв. Гюнер Ахмед също присъства.

Гюнер Ахмед Срещи3

Самодейни състави от 14 населени места от общината представиха един красив букет от турски песни и танци, които освен невероятното настроение , показаха и същността на турската култура. Народният ни представител отправи благодарности към организаторите!

Гюнер Ахмед Срещи5

Срещите с хората от област Силистра продължиха и в с. Искра, община Ситово.

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност