Регионални

Джевдет Чакъров: Управлението на България трябва да се основава на активен и непрекъснат диалог с хорат

          Управлението в България трябва да се основава на активен и непрекъснат диалог с хората. Това заяви доц. д-р Джевдет Чакъров, депутат от ДПС от област Силистра, по време на ежемесечните си приемни дни за граждани в региона, които се проведоха в Тутракан и в областния град.

5. Силистра приемен ден

          По думите му хората, с които се е срещнал, основно са търсили подкрепа за лечение. И причината за това е, не само че ме познават като лекар-хирург в Университетската болница в Пловдив и ми имат доверие, а защото проблемите в нереформираната система на здравеопазването са толкова много, че по стандартния начин хората не могат да достигнат до получаване на адекватна качествена медицинска помощ, обясни доц. д-р Чакъров.

10. Общински съвет Дулово

          В приемните му гражданите са търсили и подкрепа за изграждане на спортна инфраструктура в училищата и в региона като цяло, особено в малките населени места, които са лишени от такава. Навсякъде подчертавам, че ДПС винаги е защитавало позицията за равнопоставено развитие на всички региони, а този принцип беше нарушен през последните 12 години на управление на страната, когато преимуществено се правеха инвестиции, и по европрограми, и от държавния бюджет, в няколко големи града на страната и в няколко региона като цяло, посочи народният представител.

17. Ден на моето село Бистра

          Третата група въпроси, поставени пред него, са били свързани с необходимостта от по-сериозна подкрепа от държавата за земеделието и за селското стопанство като цяло. ДПС през последната година много настоятелно поставя този въпрос на вниманието на управляващите, защото след началото на войната в Украйна се уверихме, че осигуряването на продоволствието е въпрос на национална сигурност, подречта доц. д-р Чакъров. И допълни, че ДПС настоява селското стопанство да се превърне в национален приоритет и ще отстоява тази позиция в 48-то Народно събрание.

          Народният представител разговаря и с общински съветници от Общинския съвет в Дулово по актуални за управлението на региона теми.

13. Среща с общински съветници Дулово

          Той беше гост и на празника на село Бистра, община Алфатар, където пожела на хората да живеят все така задружно и с взаимно уважение един към друг и да работят заедно за развитието и благоустрояването на тяхното населено място. Доц. д-р Чакъров участва и в поднсянето на венци пред паметника на Стоян Пройнов, опълченец, живял в селото.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност