Регионални

Хамид Хамид, Джейхан Ибрямов, Имрен Мехмедова и д-р Хасан Адемов участваха в традиционния събор в местността Баба конду

Зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид и народните представители от Движението Джейхан Ибрямов, Имрен Мехмедова и д-р Хасан Адемов участваха в традиционния събор в свещената местност Баба конду, който се проведе край търговищкото село Божурка. На събора присъстваха още Гюнер Четин - зам.-кмет на община Чорлу и представител на ДПС за район Тракия, Р Турция, както и хиляди гости от страната и Р Турция.

Събор7

Традициите и обичаите, и тази година ни събраха в местността, която е притегателна сила за нас, каза Джейхан Ибрямов. Идваме от всякъде, за да почетем корените си и да изразим идентичността си, подчерта народният представител приветствието си към множеството на събора.

Събор1

Той отбеляза и важността на връзката между историята, традицията и идентичността. Всички ние правим и сме България. И само единни, заедно и сплотени можем да вървим напред и да преодоляваме предизвикателствата, пред които сме изправени. А, когато дневният ред на хората стане дневен ред на политиците, кризите ще бъдат преодолени, категоричен бе Джейхан Ибрямов.

Събор2

Народният представител Имрен Мехмедова каза, че се намираме се в период на кризи - ковид криза, криза, породена от войната в Украйна, но в България има и политическа криза, породена от некадърното управление на коалицията.

Събор5

Единственият изход от политическата криза са предсрочни парламентарни избори. ДПС е незаобиколим фактор на политическата сцена в България, в Европа и света. Миналата седмица имахме още едно доказателство за това - избирането на Хамид Хамид за зам.-председател на либералите в света, подчерта Мехмедова. Събор

ДПС с 34 депутати успя да промени бюджета на България при неговата актуализация, осигурявайки средства за разрешаване на проблемите на хората и за справяне с високите цени, добави още тя. Благодарение на ДПС бяха заделени средства за земеделците, за бизнеса, за общините. Единственият правилен път е пътят на ДПС, знам, че единствената партия, която може да ни изкара от тази политическа криза, е ДПС, заключи Мехмедова.

Събор6

Съборът протече под надслова "Мир в страната - мир в света!"

По традиция се проведоха конни надбягвания и народни борби, местността се огласяше от звуците на богата фолклорна програма.

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност