Регионални

Традицията продължава - 1500 мекици за жители и гости на Момчилград

Общинската организация на ДПС в Момчилград спази традицията и раздаде 1 500 мекици в Деня Арифе, който предхожда големия мюсюлмански празник Курбан Байрам. Инициативата се провежда за шести път.

Момчилград 08 07 2.jpg

На разположената в градския парк "Нури Адалъ" шатра гости и жители на Момчилград можеха да опитат от мекиците, приготвени от местни кулинари, активистки на Женското дружество на ДПС.

Момчилград 08 07 6.jpg

В раздаването се включи и кметът на община Момчилград Илкнур Кязим. Тук бяха още общинският лидер на ДПС и зам.-кмет на общината Айхан Осман, Ерсин Юмер - вр.и.д. областен председател на Младежко ДПС и председател на ОбС - Момчилград, председателят на Младежко ДПС - Момчилград Сали Дурмуш.

Момчилград 08 07 7.jpg

„Предстоящите празнични дни са повод да се съберем със семействата и да споделим с близките си ценностите на добротата, толерантността, уважението и прошката към другия. Нека посрещнем празника с доброта в сърцето и вдъхновение и вяра за по-добри дни”, заяви кметът Илкнур Кязим.

Момчилград 08 07 3.jpg

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност