Регионални

Хората в Ардино пред народния представител Байрам Байрам: Властта не предприема мерки в защита на бедните семейства и пенсионерите

Народният представител от ДПС Байрам Байрам се срещна с жители на община Ардино в приемния си ден, който се проведе в Общинския клуб на партията. Засегната бе темата за ремонт на ключовия републикански път, който свързва 21 населени места в община Ардино.

Байрам Байрам среща в Ардино

Очаква се рехабилитацията да започне през следващата година и да бъде напълно завършен през 2025 г.

За ремонта на важния път в Ардинско настояваха депутатите от 9-ти Кърджалийски многомандатен район от ДПС.  Те поставиха въпроса пред вицепремиера и министър на регионалното развитие Гроздан Караджов по време на парламентарен контрол.

Байрам Байрам среща в Ардино1

Дошлите на срещата жители на общината са на мнение, че сегашното правителство няма ясен план за управление на кризите от различен характер в страната. Държавата не предприема никакви мерки за подкрепа на социално слабите и пенсионерите на фона на непрекъснато покачващите се цени на електроенергията, лекарствата и хранителните продукти.

В срещата участваха кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, председателят на Общинската организация на ДПС Шахин Байрамов, председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям, кметове и кметски наместници на населени места.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност