Регионални

Почетният председател на "Балгьоч" гостува на кмета на Община Момчилград

Почетният председател на "Балгьоч", най-голямата изселническа федерация в Република Турция, Турхан Генчоглу гостува на кмета на Община Момчилград Илкнур Кязим.

По време на срещата гостът беше запознат с реализираните проекти в града и населените места, за които той даде отлична оценка. Обсъден бе и потенциалът за икономическо развитие на общината.

Турхан Генчоглу от години има наблюдения над Момчилград и района. Той е един от водещите инвеститори в Турция. Ръководи фамилна компания с активи за милиарди турски лири. Баща му, покойният Мюмюн Генчоглу, е основател на „Балгьоч“, чийто председател е бил и самият Турхан Генчоглу.

"Срещата беше ползотворна и емоционална. Турхан Генчоглу е стар приятел на община Момчилград и е доста добре запознат с даденостите й. Говорихме за условията и процедурите за инвестиции, които предлагаме. Надявам се, че разговорите ще дадат положителен резултат", заяви след срещата Илкнур Кязим.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност