Регионални

Д-р инж. Хасан Азис с традиционно байрамско кафе - символ на комшулука, приятелството и толерантността

Една чаша кафе се помни 40 години. Това е смисълът на Байрамското кафе, което споделяме след сутрешния Намаз с районния мюфтия на Кърджали Басри Еминефенди, енорийският свещеник отец Петър Гарена, и колеги от общината. Това написа във Фейсбук зам.-председателят на ДПС и кмет на Кърджали д-р инж. Хасан Азис.

Кърджали кафе4

Благодаря на Всевишния, че и тази година пиенето на сладко кафе е символ на комшулука, приятелството и толерантността, които не са просто даденост, а плод на много работа, заяви д-р Азис.

Кърджали кафе3

Eдна чаша кафе се помни четирийсет години, гласи стара турска поговорка, защото носи със себе си приятелство, обич и споделяне.  Със скъп спомен - именно за да се помни дълго, днес изпращаме и скъп приятел – Емурллах Кайнар, гост – имам от Дианета в Турция. Подарихме му снимка на новата Джамия в Кърджали, като финален завършек на неговата едномесечна командировка в Кърджали, каза още кметът на Кърджали.

Кърджали кафе2

Кърджали кафе1

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност