Регионални

Пролетен събор в с. Могилец събра земляци

Пролетен събор в с. Могилец събра земляци. Щастлив съм, че заедно в духа на мир и разбирателство, отпразнувахме традиционния „Пролетен събор“ в село Могилец, община Омуртаг. Наричаме го още землячески събор, защото без значение от етнос или религия, всички родом от тези земи се събират, за да празнуват заедно. Духът на толерантността е роден тук, тук живее и тук сме за пример за сплотеност и съпричастност към ближния, заяви народният представител на ДПС Джейхан Ибрямов.

Могилец1

Политиката трябва да е основана на тези ценности, на това разбирателство, да търсим и предлагаме единство, заедност, консенсус, общ път за всички нас и нови национални приоритети. Това е философията на Движението за права и свободи, това е нашата политика - заедност, единство и толерантност, каза Ибрямов, обръщайки се към всички присъстващи. Депутатът ги поздрави с настъпващия Байрам.

Могилец2

Празникът беше уважен и народните представители на ДПС Имрен Мехмедова, Сезгин Мехмед, лидер на Младежко ДПС, кметовете на община Омуртаг - Ешреф Ешрефов и на село Могилец - Хюсеин Хасан, които бяха любезни домакини на мероприятието, кметовете на Опака - Мехидин Кадиров и Антоново - Хайредин Мехмедов, общински председатели на ДПС, Ерджан Чалъшкан - представител на кмета на Община Силиври и председател на Сдружението на търговците в Силиври, Хюсеин Догру - районен кмет на Йешилтепе/ Ергене, Тургут Шентюрк - районен кмет на Саглъкмалеси /Ергене, Ефраим Камберов и Юсуф Селимов - европейски и световни шампиони по борба и много други жители и гости на празника.

Могилец3

По време на събора всички участници имаха удоволствието да се насладят на богата фолклорна програма, на традиционните народни борби, както и на изпълненията на известния поп-фолк изпълнител Тони Стораро.

Могилец4

Могилец5

Могилец6

Могилец7

Могилец8

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност