Регионални

Празничен концерт в Русе за Рамазан Байрам

В навечерието на Рамазан Байрам членове и симпатизанти на ДПС от област Русе се събраха в Пленарна зала в дунавския град на празничен концерт с участието на Разградския музикален театър - сцена “Назъм Хъкмет”.

Русе концерт1

“След тежките месеци на пандемия, днес отново сме заедно, за да се поздравим, да се усмихнем един на друг, да се прегърнем и да си благодарим”, обърна се към присъстващите народният представител на ДПС Ализан Яхова.

Русе концерт2

„Благодаря Ви за това, че през изминалата трудна 2021 година бяхте до нас и работихте неуморно. По случай настъпващия празник Рамазан Байрам искам от мое име и от името на Областния съвет да Ви пожелая здраве, щастливи мигове с вашите близки, топлина и благоденствие в домовете ви”, заяви Яхова.

Русе концерт3

Празничното събитие бе уважено и от кмета на община Русе Пенчо Милков, Мехмед Мехмед, кмет на община Ветово, Дауд Ибрям, областен председател, общинските председатели на ДПС - Русе, Борово и Иваново.

Русе концерт4

Русе концерт5

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност