Регионални

1500 мекици раздадени в Момчилград в Деня Арифе

1500 мекици бяха раздадени в центъра на Момчилград в деня Арифе, който предхожда най-големия мюсюлмански празник Рамазан Байрам. Инициативата е на общинската структура на ДПС и се провежда за поредна година.

Момчилград Празник

Мекиците бяха приготвени от местни кулинари, а всеки можеше да си вземе от шатра, разположена в градския парк "Нури Адалъ".

Момчилград Празник2

В раздаването се включи и кметът на община Момчилград Илкнур Кязим.  Тук бяха още общинският лидер на ДПС и зам.-кмет на общината Айхан Осман, Ерсин Юмер  - вр.и.д. областен председател на Младежко ДПС и председател на ОбС - Момчилград, председателят на Младежко ДПС  - Момчилград Сали Дурмуш.

Момчилград Празник3

“Празниците винаги са били изпълнени с радост, взаимно уважение, споделено щастие и вяра в доброто. В Момчилград значението на толерантността и заедността придобива особен смисъл по време на религиозните празници, защото жителите на нашата красива община са пример затова как независимо от своята вяра, всички те са обединени от взаимното уважение, добронамереност и респект към другия. 

Момчилград Празник4

На прага сме на свещения мюсюлмански празник Рамазан Байрам, който събира роднини и приятели от близо и от далеч. Иска се и се дава прошка, приятели и близки се прегръщат, стари вражди се заравят. Нека отворим сърцата си за смирение, опрощение, милосърдие, покаяние и надежда”, заяви Илкнур Кязим.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност