glasuvay13

Народно събрание

Мустафа Карадайъ: Стига лозунги! Внесли сме промени в Конституцията за главния прокурор още през януари

Още през януари ДПС черно на бяло сме предложили промени в Конституцията, за да може главният прокурор да бъде разследван. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в процедура от трибуната на Народното събрание. Тя бе във връзка с декларация на Демократична България по повод годишнината от приемането на Конституцията, прочетена от Атанас Славов. В нея се говореше за съдебна реформа и разследване на главния прокурор.

Г-н Славов говори с върховенството на правото. Но то започва със спазването на Конституцията и действащите закони, каза Мустафа Карадайъ. Той припомни, че когато  е необходимо, народните представители внасят промени в законите и Конституцията.

От януари месец ние черно на бяло сме предложили промени в Конституцията, за да може главният прокурор да бъде разследван, припомни лидерът на ДПС. Трябваше тези промени да бъдат разгледани и заедно да внесем съответните промени в Конституцията, допълни той.

Не само с лозунги от трибуната на НС да се сочи кой е крив и кой е прав. Става с внасяне на текстове, а те стоят при вас черно на бяло от месец януари, категоричен бе Карадайъ.

Печат Е-мейл

footerimage21

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност