Народно събрание

Внушителен митинг на ДПС пред парламента. Аплодисменти за Делян Пеевски

Хиляди привърженици на ДПС от цялата страна се събраха на митинг пред Народното събрание, за да поискат оставката на кабинета на Кирил Петков. Митингът се проведе преди извънредното заседание на парламента за гласуването на вота на недоверие срещу правителството.

митинг7

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и народният представител Делян Пеевски отидоха да поздравят хората. Появата им предизвика бурни аплодисменти.

Митинг6

Двамата минаха през множеството, което ги посрещна с възгласи "ДПС! ДПС!".

Заедно с тях бяха зам.-председателят на Движението и кмет на Кърджали д-р инж. Хасан Азис, цялата парламентарна група на ДПС, кметове и активисти на партията.

Митинг

На въпрос "за" или "против" вота на недоверие е, Делян Пеевски заяви, че винаги е "срещу олигарха Иво Прокопиев, срещу премиера Иво Прокопиев".

"Да, Иво Прокопиев се провали като премиер, този път управляваше явно, след като няколко правителства преди това го правеше задкулисно", обясни още Пеевски. Митинг1

Протестът, който посрещна депутатите с аплодисменти и възгласи "ДПС!", бе организиран от кмета на община Белица Радослав Ревански. Той бе и говорител на един от протестните митинги във вторник, които се проведоха в София срещу кабинета на Кирил Петков.

Митинг2

Разрешителното за протеста бе получено на името на сдружение „Толерантност“, в което участват представители на над 60 български общини от различни политически сили.

Митинг3

"Искаме свалянето на правителството, защото всички български общини сме на прага на фалита", обясни кметът Ревански.

Митинг4

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност