Народно събрание

Мустафа Карадайъ: Кворумът в парламента е отговорност на управляващите

Кворумът в парламента е отговорност на управляващите. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти в парламента и ги попита защо се обръщат към него с въпрос за несъстоялия се старт на пленарното заседание днес. След три опита за регистрация мнозинството в НС не успя да събере кворум.

В Народното събрание винаги се е твърдяло, което е и вярно, че кворумът е отговорност на управляващите, повтори Карадайъ.

Единствените носители на истината - Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков не са се обаждали да дадат указания. Техните тълкуватели Кристиян Вигенин и Мирослав Иванов не са направили разяснения. Аз как да знам какво да правя, каза още лидерът на ДПС.

Той застана пред репортерите с думите: „Честит празник”. А на въпроса какъв празник е днес отговори: „Празник на демокрацията. Спазването на Конституцията и законите в страната е празник на демокрацията.”.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност