Народно събрание

Депутатите от ДПС при протестиращите пред парламента: Искаме да чуем мнението на хората

Мустафа Карадайъ и депутатите от ПГ на ДПС излязоха при симпатизанти на ДПС пред Народното събрание, които организираха протест срещу кабинета на Кирил Петков.

ПГ на ДПС1

"Те са дошли за оставката на правителството и ние сме за оставката. Дойдохме да обменим мисли. Дойдохме да чуем дали имат някакво поръчение към нас”, каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

ПГ на ДПС2

"От кого да се притеснявам? Ако спазваме Конституцията и законите, ако се вслушваме в народа, всеки в това Народно събрание, който има съзнание за какво е тук – в услуга на българските граждани, няма от какво да се притеснява. Тези, които с лъжа и нарушаване на Конституцията влизат в това НС, те може и да се притесняват”, каза още Карадайъ.

ПГ на ДПС3

„Имаме и наши симпатизанти. Не може само софиянци да протестират, протестът е право на всеки. Хубаво е да се видят всички гледни точки. Както онази вечер от правителството излязоха и благодариха на протестиращите, че ги подкрепят. Каквото направят другите и ние ще го направим. Ще ги помолим да бъдат внимателни, ще им кажем да не бият депутатите, които подкрепят управляващото мнозинство. Ние сме мирни хора. Нека всички протестират, да си кажат мнението, да знаят управляващите какво да знаят”, каза Йордан Цонев.

ПГ на ДПС4

Запитан дали протестиращите са организирани от ДПС, Цонев каза: „Когато идват протестиращи от страната, сигурно имат нужда и от организация. Когато протестират тези от София, нямат. И аз така бързо идвам и се събираме. Но хората от страната също трябва да бъдат представени на жълтите павета. Нека всички си кажат мнението – това е демокрацията”, каза Цонев.ПГ на ДПС5

ПГ на ДПС6

ПГ на ДПС7

ПГ на ДПС8

ПГ на ДПС10

ПГ на ДПС9

ПГ на ДПС11

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност