Народно събрание

Мустафа Карадайъ: ПП се превърна в пълен провал. На път е да стане пълен позор

ПП се превърна в пълен провал. На път е да стане пълен позор. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти в парламента преди началото на дебатите по внесения от ГЕРБ-СДС вот на недоверие срещу кабинета на Кирил Петков.

Вотът на недоверие към правителството е нормален политически ход при този политически резултат. Вотът на недоверие е легитимна форма в демокрацията, каза Карадайъ.

Не знам защо хора, които погрешно тръгнаха да съставят коалиция, търсят да обвиняват опозицията, когато са си загубили мнозинството, допълни лидерът на ДПС.

Карадайъ припомни, че правителството може да е на шест месеца, на премиерът и вицепремиерът са от една година във властта и носят цялата отговорност за последните 12 месеца

Ако ПП миналата година тръгна с голямата лъжа, но тя не се разбираше на момента, сега ПП се превърна в пълен провал и е на път да стане пълен позор, заключи той.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност