Народно събрание

Халил Летифов: Направете химико-токсикологичен анализ на присъстващите в пленарната зала, за да се види имат ли представа някои колеги къде се намират

Химико-токсикологичен анализ на присъстващите в пленарната зала поиска зам.-председателят на ДПС и на парламентарната група на Движението Халил Летифов в процедура от парламентарната трибуна.

Прав сте, господин председател, че блицконтролът по правилник е до 11 ч. Но също така той започва и в 9 часа, коментира Летифов. Днес министър-председателят Кирил Петков не се яви навреме в парламента.

Прав сте, че трябва да има ред в залата. Затова смятам, че е необходимо да разпоредите да се направи химико-токсикологичен анализ на всички присъстващи. Мисля, че това ще помогне да се въведе ред в залата и ще стане ясно имат ли представа някои колеги дали се намират в пленарна зала или някъде другаде, каза Халил Летифов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност