Народно събрание

Халил Летифов към председателя на НС и "Промяната": Не сте дорасли да имате неуважително отношение към 32-годишна партия със заслуги за демокрацията в България и членството й в ЕС и НАТО

Господин председател, мерете с един аршин. С този призив зам.-председателят на ДПС и на ПГ на Движението Халил Летифов се обърна към Никола Минчев по време на днешното заседание на парламента.

Оставихте вицепремиера да фактологически неточноствува в повечето време, което му е оказано по правилник. Разбираме, че за Министерски съвет Конституция, закони и правилник на Народното събрание не важат. То за тях държавните интереси не важат, възмути се Летифов.

След това позволихте на един от вашите, щях да кажа ортаци, прощавайте, съпартийци да излиза и да се отнася към председателя на 32-годишна парламентарна група и партия, отстояваща пътя на България като ценност НАТО – ЕС, неуважително отношение. Вижте какво, уважаеми господин народен представител, не сте дорасли с поведението си, с действието си, със заслугите си за страната, за да имате подобно отношение към партия със заслуги за демокрацията в България, за отстояването на пътя към НАТО и ЕС, който жънете вие с комбайна сега. Дошли сте на готово, колега, на готово. Разберете го, обобщи Летифов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност