Интервюта

Рамадан Аталай: Вече има сигнали за вразумяване на политиците

От вчера се подават сигнали за вразумяване на политиците. Виждам, че вече лидерите на първата и втората политическа формации в парламента имат желание да се срещнат. Дано да направят всичко възможно да се направи онова правителство, което е необходимо да изкара България от кризите. Това заяви в студиото на "Говори сега" по БНТ народният представител от ДПС Рамадан Аталай.

"Не е времето да казваме кой и по какъв начин ни вкара в тези кризи, защото темата ще бъде много дълга. Още от самото начало беше подходено много неправилно чрез създаване на контактни групи, на клакьори, които да седнат да водят разговори, вместо големите политици. Защото голямата политика е здравият разум. А здравият разум, когато е прикрепен към дела, това вече е управлението на една държава", заяви още Рамадан Аталай.

По думите му, ако имаме големи политици би трябвало те да се включат в голямата политика и да бъдат така разумни да направят всичко възможно да имаме правителство. Когато бяхме на изборите всички ни изпратиха в парламента с ясна цел и идея, защо няма голяма разлика в програмите на политическите формации, добави Рамадан Аталай.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност