Интервюта

Танер Али: Българският народ вече е узрял да има президент от ДПС

Българският народ вече е узрял да има президент от ДПС. Това каза в ефира на "Денят на живо" по Нова Нюз Танер Али, водач на листата на ДПС в Пловдив. По думите му Движението има сериозни шансове за втора политическа сила.

"Парламентарната ни група в досегашните управления беше наситена с експерти. Ние не залагаме на популизма като новите партии на промяната. Те подменят вота. Тръгнаха с лъжа, която наруши Конституцията, не са запознати дълбоко с действителността на българската политическа сцена и процесите у нас. Трябва да се залага на можещи и знаещи политици, а не на популизма", обясни той.

Постигане на средните европейски стандарти на живот тук и сега, не няма в бъдещето, е основен приоритет на ДПС, каза Танер Али. И обясни, че за изпълнението му ДПС е готово да седне на масата за преговори с всички политически формации.

"Имаме програма за ускорено икономическо развитие и план за действие как да се случи това до 2050 година. Служебното правителство не си изпълни ангажимента към народа", коментира още Танер Али.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност