Интервюта

Атанас Кънчев: Нужен е кабинет, който да даде адекватни помощи за бизнеса. Вместо да слагаме разделителни линии, да градим мостове!

Чакат ни много тежки месеци. Ако след изборите не седнем на една маса, ако нямаме редовно правителство, кризата може да се превърне в това, което беше Виденовата зима. Това заяви Атанас Кънчев, кандидат за депутат на ДПС от 24-ти МИР в студиото на bTV.

Според него инфлацията ще достигне равнищата от 15-20 процента, програмите като ковид мерки не работят.

„Редовно правителство трябва да ревизира всичко това, което не се предоставя сега като помощи за бизнеса. Действията на данъчната администрацията са повече принудителни, а увеличаването на приходите, които се съобщават, не кореспондира като нарастване на помощите за бизнеса.

Редовно правителство е необходимо, защото само то може да изпълни Плана за възстановяване. Огромната опасност е, че през 2022 година ние можем да не получим аванси по тези програми, каза още Кънчев.

Моето присъствие в като представител на гражданската квота в ДПС е да изграждам мостове. И тук се обръщам към политическите сили, особено към колегите в тях, с които през годините сме работили заедно - хайде да изграждаме мостове. Да седнем на една маса след изборите, а не да чертаем разделителни линии, призова Атанас Кънчев.

Той заяви, че в качеството си на народен представител ще се фокусира върху укрепването на финансовия сектор и на банковите институции.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност