Интервюта

Станислав Анастасов: Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова са тези, които могат да дадат нова национална цел! ДПС е партията, която може да обедини нацията!

Решението ДПС да издигне кандидат-президентска двойка в лицето на Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова е историческа стъпка както за ДПС, така и за България. В настоящата ситуация е много важно ДПС да покаже какъв е еталонът за президент и вицепрезидент. Това заяви зам.-председателят на Движението Станислав Анастасов в предаването „Беновска пита“.

Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова са тези, които могат да дадат нова национална цел! ДПС е партията, която може да обедини нацията! Това са кандидатите, които могат да направят нацията единна отново, да върнат държавността и най-вече да дадат нов смисъл на развитието на България. Това, от което всички ние отчаяно имаме нужда, за да можем, като нация, да вървим напред заедно и да стигнем средните стандарти на ЕС!“, категоричен бе зам.-председателят на ДПС.

Освен че се борим за доверието на нашите избиратели, ние сме убедени, че г-н Карадайъ и г-жа Михайлова ще бъдат сред първите в тази кампания. Искаме да зададем много ясно един образ на българския президент като обединител на нацията, като човек, който спазва Конституцията и законите на страната, който има ясна цел за развитие на България. Защото президентът не е лишен от каузи и г-н Карадайъ и г-жа Михайлова го показват, каза още Станислав Анастасов.

Той припомни, че водачът на листите на ДПС във Велико Търново и в Благоевград Делян Пеевски направи огромни дарения и неща, с които държавата не успя да се справи.

Държавата и до ден днешен не се справя добре. Използването на г-н Пеевски от някои хора, за да не правят нищо, за да нямат програма, за да нямат идеи, доведе цяла България до това състояние, в което се намираме днес, инфлацията да галопира, да няма правителство, защото служебното правителство досега не е предложило никакви мерки, освен тези, които парламентът гласува с актуализацията на бюджета. Да се крият зад гърба на г-н Пеевски е недостойно! - каза Анастасов. И допълни: „Наскоро в едно студио станах свидетел на една много грозна сценка, как един закононарушител, как един престъпил клетвата си и нарушил Конституцията, се криеше зад баща си. Мераклия за политик. Не мисля, че такива неща трябва да се случват и че семейството на когото и да било е за политическа употреба!”

Станислав Анастасов заяви, че „Продължаваме промяната“ дължат много обяснения, включително на онези, които ги припознават като партньори, дали те ще продължават да нарушават Конституцията и законите на страната. А връзките между „Продължаваме промяната”  Румен Радев са ясни за всички. Това вече са го разбрали и редовите симпатизанти на БСП. Видно е, че листите на „Продължаваме промяната“ са пълни с хора от служебното правителство. Те са били подредени така, че служебното правителство, като ракета носител, да им даде възможност, каза зам.-председателят на ДПС.

 „На 4-ти април ГЕРБ правиха избори като използваха правителството си. Сега виждаме така наречените „нови“, които правят стария модел в още по-грозна форма!“, категоричен бе Станислав Анастасов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност