Интервюта

Участие на Хамид Хамид в "Тази сутрин" по БТВ

Гласуваната добавка от 120 лв. към пенсиите до края на годината е COVID мярка. Това заяви депутатът от ДПС Хамид Хамид. Именно те бяха вносители на предложението.
Според него експертите им са доказали пред парламента, че има ресурс за въпросната добавка.
„То е алтернатива на това, което внесоха от Министерския съвет, беше подкрепено от колегите от ГЕРБ, които имаха аналогично предложение за 100 лв. Както и от колегите от БСП, чиято многогодишна политика е подкрепата на пенсионерите. Така че другите политически сила няма какво да се чудят“, каза Хамид.
Подвикванията за „годеж“ в пленарната зала Хамид определи за несериозни. На въпрос ще има ли коалиция между ГЕРБ, БСП и ДПС депутатът каза: „Ще видим“.
„Когато се предлагат неща, които са добри за гражданите и когато се получава подкрепа – това не значи непременно коалиция“, допълни той.
По думите му избирателите могат да очакват „да си свършат работата“. Депутатът от ДПС заяви, че очаква изненади по време на днешното гласуване на бюджета.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност