Интервюта

Евродепутатът Искра Михайлова: ДПС има ясна ценностна система и стабилна подкрепа сред избирателите си

Искра Михайлова, евродепутат АЛДЕ - ДПС, в „Беновска пита“ по Радио К2 на 93.9MHz на 4-ти септември 2021 г., заяви позиции по следните теми:

Какво се случва в България в момента и къде стои ДПС?

    „Какво се случва в България и къде е ДПС, вечно заподозряната, че е на „ядреното копче“ с палеца, че раздава порции, че има „обръчи“, че е балансьорът в политиката?“, попита водещата Илиана Беновска. Искра Михайлова отговори, че ДПС има ясна ценностна система, стабилна подкрепа сред избирателите си и с основание е партия, която се опитва да прокара спокойния, верен тон във времена, когато са необходими разговори и разбирателство. Тя продължи, че това, което се случва в България, е тъжно, защото пропускаме историческо време, концентрирани върху вътрешни проблеми и това кой с колко места ще влезе във вътрешния парламент.

     „Но нали знаете, че автор на това определение „става ми тъжно“ е Майкъл Корлеоне, ръководител на мафията, като се натъжава ДПС какво следва?“, продължи Беновска. Искра Михайлова отговори: „Имаме различна гледна точка с Майкъл Корлеоне, така, както е описан в литературата. Винаги, когато се виждаме с Вас, трябва да подарим книга. Аз много исках да Ви подаря книгата, която чета в момента, за съжаление не съм я дочела, автобиографията на Агата Кристи. Изключително интересно четиво, което демонстрира исторически преглед на поредица от епохи, преминали и част от живота на човечеството през последните 100 години. Там също има моменти на натъжаване, така че не само мафиотите се натъжават!“. Тя добави, че тъгата ѝ е породена от работата ѝ и от това, че участва в процеси, които текат много бързо в ЕС и променят живота на хората, но България не участва в тях.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност