Интервюта

Райна Иванова, водач на листата на ДПС в 25 МИР-София: ДПС се разграничава от езика на омразата и залага на ясна програма за ускорено развитие на държавата

Само с пълното и ускорено възстановяване на държавата чрез иновативни инструменти, Зелената сделка и дигитализацията България може да бъде развиваща се и просперираща държава. Това каза Райна Иванова, водач на листата на ДПС в 25 МИР София за предаването „Добър ден, България“ на Радио „Фокус“. Според Райна Иванова институциите не функционират качествено и това води до проблеми на всички нива в държавата.

„Институциите не функционират, свидетели сме на война, вместо диалог. От там и проблемите на обществото ни и на гражданите. Не е нормално да има такива отношения между президентската институция и правителството. Не е нормално да няма диалог между различните институции и затова трябва рестарт на тези институции, което ще доведе и до рестарт на държавността и държавата“, посочи тя.

Райна Иванова обясни, че Изпреварващата програма на ДПС е разковничето, за да бъде това, което другите не са, както и че това е причината в един или друг момент всички да искат подкрепата на ДПС.

Кандидат-депутатът Райна Иванова обясни, че ДПС се разграничава от езика на омразата и има ясна програма за ускорено развитие на държавата и това е една от причините всички да искат подкрепата на движението. Тя ще продължи със срещите си с граждани, защото вярва, че проблемите на хората имат решение само, ако бъдат чути и разбрани и вярва в намирането на доброто във всеки човек и във всеки политически субект.

Според Райна Иванова младите трябва да имат реален шанс за развитие в България, а възрастните хора заслужават да живеят в страната си спокойно и призова всички да гласуват, защото само така промяната може да стане факт, а визията за новия път на демократична и развиваща се България е с динамичните и образовани хора от листата на ДПС.

(радио "Фокус"; 29.03.2021г.)

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност