Интервюта

Участие на Сезгин Мехмед в "Тази събота" по БТВ

Лидерът на Младежката организация на ДПС Сезгин Мехмед, който е водач на листата на движението в Хасково казва, че животът му е разделен преди и след присъединяването му към партията.
Именно благодарение на ДПС той се запознава със своята голяма любов – Хюля.
И двамата смятат, че пръст в запознанството им има съдбата, която ги събира преди осем години.
Запознават се на събитие на младежкото ДПС, за което и двамата закъснели. „Събранието започна, бях седнал в най-вътрешния ъгъл на стаята. Звънна се на вратата и някакъв вътрешен глас ми каза, че трябва да отворя тази врата. Тогава я видях и си казах „Това е моята съпруга“, разказва Мехмед.
„Той е много емоционален, много упорит. Най-важното е, че винаги се случва това, което си помисли и пожелае. Винаги се случва така“, споделя Хюля.
Казват, че сватба ще има в година, в която няма избори.
За политическия живот Мехмед споделя, че е намерил това, за което мечтае след като става член на ДПС.
„Представете си време, в което младеж завършва образованието си. Аз мечтаех да живея по-добре, представях си този живот най-вече да се реализирам в сферата, в която съм завършил. Наред с това да срещнеш човека в живота си. Намерих това, за което мечтаех в партийната организация“, казва Мехмед.
Мехмед казва, че най-важните уроци от почетния председател на партията Ахмед Доган е да бъде себе си. „В политиката трябва да бъдеш човек, да бъдеш себе си. Това е най-важният урок“, казва той.
Според Хюля е голямо предимство до себе си да имаш човек, който знае своето призвание, но има и негативи – „Политиката не се упражнява като дейност и професия, тя няма работно време“, казва Хюля.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност