slogan21

Интервюта

Участие на Халил Летифов в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ

Властта не е цел, а средство за решаване на проблемите. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" Халил Летифов - зам.-председател на Движението за права и свободи.

От ДПС очакват предизборна кампания с идеи и цели за управлението на страната.

"Кой каква подкрепа ще получи – се решава на избори. Най-важното е всички български граждани да участват отговорно в парламентарните и президентските избори. Това ще определи бъдещето на държавата“, коментира Летифов.
Той заяви, че от ДПС се доверяват на конкретни действия, поети и изпълнени ангажименти. Категоричен е, че войната между институциите руши устоите на държавността, противопоставянето е за сметка на българските граждани.

"Ние имаме ангажимент да защитаваме държавността и да храним авторитета на институциите, които са на критично ниско ниво, каза още Летифов. 31 години ДПС неотменно сме защитавали демокрацията. Ние ще продължим да я защитаваме. За 31 години всички важни решения за геополитическата ориентация, за съдбата на България са вземани с участието на ДПС. Нашите мотиви за участие на тези избори ще са единствено и само от гледна точка на интересите на българските граждани и на родината", заяви зам.-председателят на ДПС.

 (БНТ)

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност