slogan21

Интервюта

Мустафа Карадайъ в "Годината" по Дарик: Думата на 2021 е успех

 "Криза" е думата на 2020 година според Мустафа Карадайъ. 

Власт и опозиция трябва заедно да работят по кризата с Ковид-19, но ГЕРБ направи така че със своите действия всячески елиминират и НС, елиминираха и опозицията от този процес, посочи той.

Така се получават хаотични и непоследователни действия, където целта не е ясна и се губи, а има и популистки действия, каза още той.

Цялото общество трябва да се вслушаме в думите на експертите и да взимаме политически действия, които да са в интерес на гражданите. Действията не трябва да са хаотични и на парче, допълни Карадайъ.

Действията на правителството по ковид кризата са непоследователни, подчерта лидерът на ДПС.

Той коментира и протестите от изминалото лято.

ДПС разглеждата протестите като две части - от една страна справедливото недоволство на хората, но има и друга група, тази която се опитва да яхне справедливото недоволство на гражданите подчерта той.

Темата Росенец той определи като събуждане на крайния национализъм в България.

С анти-ДПС кампания те унищожиха автентичното дясно - СДС, с анти-ДПС кампания създадоха ГЕРБ, допълни той.

Карадайъ определи като цирк случката на плажа "Росенец" и допълни, че се търси политическо разпознаване на гърба на г-н Доган.

Не поканихме президента Радев да говори пред форума на ДПС, потвърди Карадайъ, но ние поканихме четирите големи политически партии в Турция, а президентът Ердоган е лидер на една от тях, затова той е изпратил обръщение, стана ясно от думите му.

img 20201219 153958.l

img 20201219 154047.l

 

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност