Интервюта

Хасан Азис, зам. председател на ДПС и кмет на Кърджали: Кметовете на ДПС са добрите кметове на България!

Публикувано: .

Кметовете на ДПС са добрите кметове на Бъгария, ние имаме добри проекти и затова печелим европейско и национално  финансиране  и аз очаквам  от правителството на ГЕРБ да продължава да подкрепя кметовете, защото това е важно за живота на хората в общините, това заяви  зам.-председателят на ДПС и кмет на Кърджали Хасан Азис в ефира на БТВ.

Хасан Азис каза, че въпросът е как местната власт се справя с финансирането на проектите. Сигурен съм, че има и кметове на ГЕРБ, които не са доволни от това разпределение. Аз лично имах по-големи очаквания финансиране на наши проекти, допълни той.

Всеки опит ДПС да бъде вкарано в скандал в присъствието на други политически парти, звучи абсурдно, което граничи със смешното. Ние сме най-подготвени с пороекти и експертиза, имаме силна подкрепа от централното ръководство и парламентарната група и затова успяваме. По отношение разпределението на бюджетите,  то е отражение на това как и по какъв начин дадена партия успява да реализира местната политика”,  ,подчерта Хасан Азис.  

Несрин Узун е бивш депутат от ДПС, той няма активна политическа позиция в партията, това коментира Хасан Азис като уточни, че темата по никакъв начин не ангажира политиките на ДПС.   

 

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност