Интервюта

Участие на народния представител Рамадан Аталай в " Денят започва" по БНТ

Публикувано: .

"Учудвам се, че събирането ни в "Бояна" създаде такъв интерес в медиите. Събирането е рутинно и беше инспирирано от постоянно създаваните скандали в държавата, последният от които беше скандалът с ЧЕЗ." каза в сутрешния блок на БНТ народният представител от ДПС Рамадан Аталай.

"Не съм по конспиративните теории, но щом премиерът казва, че има заговор срещу правителството, трябва и да го докаже. Както и да се разбере защо министър Петкова си подаде оставката. Тя държеше баланса в сектора, беше министърът, който си вършеше работата балансирано", заяви Аталай.

"Управляващите изпаднаха в много неудобна ситуация. Няма как премиерът да не знае за сделката за ЧЕЗ. Няма как институциите да не запознати със сделката от началото до края й. Държавата трябва да знае за тази сделка от гледна точка на сигурността. Институциите трябваше да си свършат работата предварително, а не да чакат премиерът от Брюксел да им разпореди", подчерта депутатът от ДПС.

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност