Интервюта

Халил Летифов: Сами ще се съборят

Публикувано: .

"Благодарим на ГЕРБ, че ни подкрепиха в Закона за концесиите". Това коментира вчера в кулоарите на парламента председателят на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения в НС Халил Летифов (ДПС). "Важното е да се спазва законът. Кой как е взел концесиите, аз не мога да кажа. Но да се вменява, че всички концесионери са групировки или мафиоти е много лошо и много порочно. Ако има съмнения, че не е спазен законът, те трябва да бъдат дадени на прокуратурата", коментира Летифов и призова Валери Симеонов, ако знае кои са мафиотите, да ги даде на компетентните органи.
Не сме изненадани от думите на Симеонов. Този език на разделението и омразата е на дневен ред, откакто се състави това правителство. Затова ще ви напомня, че имаме решение за демонтаж на тази коалиция точно заради това", каза още Халил Летифов. Според него пробойна в коалицията има, откакто е съставена. За нас по-важно е да няма пробойна в държавата, категоричен бе депутатът от ДПС. По повод твърденията, че опозицията се опитва да събори европредседателството, той каза: "Не, управляващите се опитват да съборят европредседателството". Според него коалицията е пример за това. Те сами ще се съборят, заключи той.

(в. Стандарт, 21.12.2017)

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност