Европарламент

Искра Михайлова с план в помощ на малките и средни предприятия

Депутатът от Европейски парламент и заместник-председател на групата ДПС/"Обнови Европа" г-жа Искра Михайлова участва в ключова дискусия в качеството й на член на специално сформираната група за европейските за европейските малки и средни предприятия (МСП).

Искра Михайлова дискусия

На срещата, която се състоя на 26 април, специален гост беше Вероник Уилемс, генерален секретар на "Организацията на обединените МСП".

Специалната група е създадена към парламентарната фракция на „Обнови Европа“.
Основна цел на групата е да се ангажира да съживи отношенията с нашите икономически партньори в лицето на МСП, като особено ще се наблегне на иновативните такива, както и създаването на нови в Брюксел и на национално ниво, подчерта г-жа Искра Михайлова.

Тя поясни, че в рамките на кампанията на групата "Обнови Европа" за МСП, ще се осъществи обмен на членовете на групата с предприемачи, където те ще имат възможността да се запознаят на място с работната ни среда.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност