Европарламент

ДАМИ ОТ ДПС – ОБЛАСТ СМОЛЯН БЯХА В БРЮКСЕЛ ПО ПОКАНА НА ЕВРОДЕПУТАТА ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА

Активисти на женските организации на ДПС от област Смолян посетиха Брюксел по покана на евродепутата и зам.-председател на ДПС Филиз Хюсменова. Ръководител на групата беше Диляна Кашокова – координанатор на женските дружества в област Смолян и академичен председател. Сред гостите бяха дами - членове на областния съвет, общински и местни председатели на женски дружества, общински съветници и активисти на ДПС от общините Девин, Баните,  Борино, Рудозем, Златоград, Неделино, Доспат.

Те имаха възможност да посетят и да се запознаят с работата на Европейския парламент. Специална презентация обогати знанията и впечатленията им от най-голямата демократична европейска институция. В навечерието на предизборната надпревара за членове на Европейския парламент, Хюсменова подчерта приноса на представителите на ДПС в него и важността на предстоящите избори. Повече от 2000 членове и симпатизанти на партията са гостували на четиримата евродепутати през настоящия мандат на Европейския парламент.

Според Филиз Хюсменова, основният въпрос, който следва да получи отговор на изборите, е дали Европейският съюз остава обединен и все така солидарен, продължава ли той и страните членки да се развиват следвайки ценностите, които го създадоха, или ще има Европа на популизма, на национализма и протекционизма.

Гостите посетиха културни и научни забележителности на Брюксел, и отнесоха незабравими спомени от посещението си.

2 4

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност